Rimini Vacanties

Rimini Vakanties
2021
Nederlands
riminivakanties.nl
Ontdek de KUST VAN RIMINI Newsletter
HOME ZEE EN ENTERTAINMENT BINNENLAND PRETPARKEN KUNST EN CULTUUR AANBIEDINGEN
De Lokaliteiten van ROMAGNA
Hotel Rimini Hotel Torre Pedrera Hotel Bellaria Igea Marina Hotel Viserbella
Hotel Viserba Hotel Rivabella Hotel San Giuliano Mare Hotel Rimini - Marina Centro
Hotel Bellariva Hotel Marebello Hotel Rivazzurra Hotel Miramare
Hotel Riccione      
Geen hotel gevonden!

Viserba

Viserba is een plaatsje dat noordelijk van Rimini ligt en als trekpleister fungeert voor families met kinderen.

De hotels van Viserba zijn voorzien van elk soort gemak om tegemoet te komen aan alle wensen van de klant tegen zeer gunstige prijzen. Ze zijn gespecialiseerd in vakanties voor families en kinderen: het grootste gedeelte van de ontvangststructuren biedt speelruimten voor kinderen, animatie, babysitterservice, speciale menu’s voor de kleintjes, keukenhoek voor de jonge moeders en bieden een familiearrangement met kortingen voor kinderen.

Alle hotels van Viserba hebben last minute aanbiedingen of all inclusive aanbiedingen waaronder conventies vallen met de strandinrichtingen die zijn voorzien van kinderspelen op het strand, fitnessruimten, bubbelbaden, strandsport- en watersportaccommodaties

De zee is ook ideaal voor kleine kinderen in Viserba: de rotswering beperkt de golven en houdt het water dichtbij de kustlijn warm.

Vaak worden er ‘s avonds op de stranden feesten georganiseerd die worden afgerond met een vuurwerkvoorstelling die de kustlijn verlicht.

Viserba heeft ook een klein haventje van waaruit boten vertrekken voor een toeristisch tocht in de richting van Cattolica en Gabicce. Tijdens de reis is er muziek en kan men dansen.

Op de boulevard zijn bars, pubs, restaurants en allerlei soort winkels te vinden om te shoppen en vooral een leuke tijd door te brengen tijdens de avondwandelingen.

Gedurende zomerperiode volgen zich in Viserba verschillende feesten op met kraampjes met etnische producten, folkmuziek en voorstellingen die ’s avonds de hele boulevard beslaan.

Viserba is tevens bekend om de bron “Sacramora”. Tot op heden is het mogelijk direct water uit de bron te drinken.

De vakantie in Viserba staat ook in het teken van plezier en pret: in Viserba bevindt zich namelijk het themapark "Italia in miniatura".

In het park zijn miniaturen van monumenten en pleinen aanwezig van de meest belangrijke steden van Italië en Europa. Het is mogelijk met een gondel op het “Canal Grande” te varen tot aan “Piazza San Marco” (Venetië), en beleef verder alle andere leuke attracties die het park biedt.

Rimini Vakantie
Torre Pedrera Vakantie
Bellaria Igea Marina Vakantie
Viserbella Vakantie
Viserba Vakantie
Rivabella Vakantie
San Giuliano Mare Vakantie
Rimini - Marina Centro Vakantie
Bellariva Vakantie
Marebello Vakantie
Rivazzurra Vakantie
Miramare Vakantie
Riccione Vakantie
Rimini Airport
Bologna Airport
Trenitalia
Maporama